3X Rare Stuff

Soms kom je van die dingen tegen... Hier zie je drie gekke dingen die ik de afgelopen weken ben tegengekomen. Is deze stuff een yes of een no go voor jou? Let me know!!


Deo in een doosje

De Lush staat bekend om haar orginaliteit in producten, maar dit is wel heel uniek; deo in de vorm van een grote blok sterk ruikend poeder. Het blok ruikt naar een soort citroen en ziet er uit als een bruisbal/bathbomb. Je wrijft het blok eerst over je hand en dan onder je oksel. 'De hele dag ruik je fris!' Zegt de verkoopster met een grote glimlach. Je moet dit blok wel in een doosje bewaren, tegen uitdroging, vertelt ze erbij. Persoonlijk geloof ik wel dat dit erg goed kan werken maar ik kies dan toch voor mijn praktische Dove deodorant.

 

 

 

 

 

T'EO 8,60.- Lush


Kapsel aan een kapstok

Zin in een langere, dikkere staart/vlecht? Of wil je eens wat anders en ga je voor dip dye? Het kan allemaal met een 'Catwalk Ponytail'. Het werkt heel makkelijk; Je maakt een staart bij jezelf en draait daar de Catwalk Ponytail er omheen. Door het klemmetjes systeem blijft het stevig in je haar zitten. Vervolgens kun je er nog voor kiezen om je staart te vlechten of te bewerken met een stijl/krultang.

Het nephaar is gemaakt van synthetisch materiaal, persoonlijk vind ik het erg echt aanvoelen. Als je de juiste kleur kiest en het haar op de juiste manier bevestigt heb je waarschijnlijk langer en dikker haar als gevolg, inclusief dip dye als je hiervoor gekozen hebt. Voor je gaat slapen haal je het heel makkelijk weer uit je eigen haar, zo aan de kapstok (of ergens anders). Ik vind het heel leuk, maar wel een beetje prijzig. Sparen dus!

 

Catwalk Ponytail 55cm: 65,00.-

Catwalk Ponytail DipDye: 79,00.-

Balmain Bijenkorf Den Haag Centrum

 


Bellen Blazen

Bellen blazen zelf is natuurlijk niet heel bijzonder, maar hij (zie links) maakt er wel iets heel bijzonders van! Eerst rookt hij een bepaalde soort pijp (ik weet niet precies welke, sisha bijvoorbeeld) en met de rook in zijn mond blaast hij een bel met, jawel, bellenblaas.

Aangezien het geen sigaret is zijn de stoffen in de pijp wel wat minder schadelijk, maar gezond is het (volgens mij) ook niet. Wel ziet het er heel vet uit! Dus; niet zelf doen, maar wel even een fotootje schieten als je dit ziet.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.