5x dingen die je wel kunt eten met een beugel

Zoals sommigen van jullie al weten heb ik sinds woensdag een slotjesbeugel. Het is algemeen bekend dat eten de eerste dagen dat je je beugel hebt heel moeilijk tot niet gaat. Dan maar de hele week op vla leven? Ook een beetje saai. Hier vertel ik je wat ik heb gegeten deze eerste drie dagen, en wat dus prima gaat, ook met die ijzerwinkel in je mond.

1. Kaasfondue met brood

Superlekker en prima te eten! Ik heb mijn brood zonder korstjes in hele kleine stukjes gegeten. Door de kaasfondue wordt het heel zacht en kun je het bijna in 1x doorslikken. Handig!

2. Slaatjes

Nee nee, geen zorgen, ik bedoel niet die groene knapperige bladeren. Ik bedoel die kleine bakjes met een slaatje, aangekleed met mayonaise, hele kleine stukjes wortel en een plakje ei. De topping is misschien een beetje moeilijk weg te werken, maar de rest is heerlijk en superzacht!

3. Avocado

Persoonlijk zou ik het je niet aanraden zo een hap te nemen, maar een soort guacamole te maken; prakken, zout en peper naar smaak toevoegen.

4. Cornflakes

Let me explain: nee, niet gewoon harde cornflakes gaan eten, geen goed idee. Wat wel kan, is een zachte soort nemen, en deze een tijdje in een mok met melk in de koelkast zetten, zodat de cornflakes als het ware een beetje smelt. Neem dit wel als je al wat verder in het proces bent (na 3-6 dagen)

5. Ijs

Ijs is gewoon het ideale voedsel als je net een beugel hebt. Je hoeft niet te kauwen en de kou zorgt voor afleiding van de druk van de beugel. En, niet te vergeten, ijs is ook gewoon megalekker.

 

 

Wil je meer weten over hoe het is om net je beugel te krijgen/hebben? Kijk dan naar de volgende video's:

https://www.youtube.com/watch?v=XFFdJo_pPAI

https://www.youtube.com/watch?v=QtX5YkoUCb8

 

 

 

 

 

Ijs!! al zou ik de spikkels even niet aanraden...


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.