Er was eens...

Hebben jullie dat ook? Een plek die je gelijk meeneemt naar een hele andere wereld, terwijl het helemaal niet zo ver verwijderd is van de realiteit? Een soort plek waardoor je in een sprookje leeft als je er bent.

Die plek is voor mij een heel groot huis met een mooi landgoed er omheen in het dorp. Je kunt het bijna niet zien, want het ligt verscholen tussen veel wilde bomen. Ik weet nog goed dat we er vroeger kastanjes gingen rapen, aangezien er twee reusachtige kastanje bomen aan het begin van de tuin staan. Dus misschien komt het ook wel door vroeger dat deze plek mijn sprookjesplek is geworden.

Vandaag ging ik buiten wat fotootjes schieten en ik besloot er even langs te gaan. Ik heb heel snel wat foto's genomen, want alhoewel het al heel lang te koop staat heb ik toch altijd het idee dat er elk moment iemand naar buiten kan stappen, het ziet er helemaal niet onbewoond uit.

Als ik ooit de loterij win, een stinkend rijke man ontmoet of zelf gewoon een hele goede baan vind, en het huis nog steeds te koop staat, dan koop ik het. Wat is jouw sprookjesplek? Let me know!!

 

Knuffelzz!!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.