'Fol' gourmet popcorn

 'Fol' is een schattige popcorn store in o.a Amsterdam, waar hele bijzondere popcorn wordt verkocht. Van chocolade tot bacon, het aanbod is heel groot en uniek.

Ik koos nadat ik bijna elke smaak mocht proeven voor een zakje Bianca Follia popcorn; caramel met een laagje witte chocolade en wat pretzel stukjes. Weer eens iets anders en o zo lekker! Het zakje staat nu naast me en ik blijf maar pakken, wat ik eigenlijk niet wil, want ik doe er liever zuinig mee.

Volgens mij is eten alleen echt lekker als er een soort tweestrijd door ontstaat: Je wilt het zo graag nu, maar je wilt later ook weer niet zonder (dat klonk een beetje als een liefdesverklaring, maar het geeft wel goed aan hoe lekker ik deze popcorn vind, haha).

Absoluut heel lekker en leuk! En dan heb ik het nog niet eens gehad over hoe schattig de verpakking van de popcorn en de winkel eruit zien...

Ook een keertje 'Fol' popcorn proberen? Je kunt terecht bij:

https://www.foodora.nl/restaurant/s6qh/fol-popcorn om het online te bestellen en bij het volgende adres:  Leidsestraat 40,1017 PB Amsterdam


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.