Going hippie style

Ik heb de laatste tijd best veel nieuwe kleding ingeslagen en het leek me leuk om eens wat setjes te maken. Hier deel ik er één met jullie!

Bijna alles van deze outfit komt van de Primark -Ik ben nogal een Primark fan- dus dat is lekker makkelijk voor als je de hele outfit zou willen kopen, te beginnen met de zonnebril. Ik heb hem dus gekocht bij de Primark voor 3.-  Ik vind hem heel gaaf, hij geeft gelijk zo'n hippie touch aan je outfit.

Mijn spijkerjasje is het enige onderdeel van mijn outfit waarvan ik niet kan zeggen waar het vandaan komt. Ik heb het op Koningsdag gekocht, bij een kraampje. Mijn zwart met wit gestreepte lange mouwen shirt is van wederom van de Primark.

Mijn schoenen zijn van de Primark work-out afdeling, maar ik draag ze ook gewoon buiten. Ze zitten heerlijk! Omdat ze wit zijn worden ze wel vrij snel vies, maar gelukkig zijn ze weer als nieuw als ze uit de wasmachine komen.

Mijn ring heb ik in een setje van een stuk of 10 ringen gekocht, ook weer bij Primark. Mijn zwarte high waist skinny jeans zijn van H&M. Dit is echt één van mijn favoriete jeans, superfijne stof, zit mooi en koste daarbij maar een tientje.

En dat was het alweer! Hebben jullie laatst ook nog nieuwe spulletjes ingeslagen? Let me know!!

Knuffelzz! -Blogmeisje


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.