'O My Goodies'

Wat is het voordeel van een vader als fotograaf? De leuke goodiebags! En het feit dat ie af en toe ook een leuk kiekje van jou kan maken voor op je instagram natuurlijk. Afgelopen week fotografeerde hij voor 'Pink Ribbon' een organisatie die zich inzet voor vrouwen met borstkanker (klik hier voor meer info). Je kent het misschien wel van de schattige armbandjes (-; Omdat het een organisatie is voor vrouwen is de goodiebag daar ook op aangepast, en werd deze dus meteen aan mij gegeven. Een leuk pakketje unboxen is een droom van iedere blogger, en dat ik dit niet persoonlijk heb verkregen neem ik maar een beetje voor lief. Kijk mee naar een aantal deze goodies!

Dit felroze armbandje is erg opvallend, maar daardoor niet minder leuk! Ook het hangertje met het logo van ''Pink Ribbon"vind ik erg schattig. Een leuk accessoire, en lekker anders dan anders.

Eerst dacht ik dat dit hele grote roze kralen waren, maar nee, het zijn snoepjes! Het zakje is al helemaal op, dus je kunt waarschijnlijk zelf al bedenken hoe ik ze vond smaken.

En dit kon natuurlijk ook niet ontbreken: het 'Pink Ribbon' magazine, met aangrijpende verhalen over vrouwen met borstkanker. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze nog niet heb uitgelezen, maar als jullie er vragen over hebben zal ik ze zeker beantwoorden, want ik schat in dat ik hem vrij snel uit zal hebben.

Brownies, we all love them. En deze was errug lekker. Helemaal opperdepop maar zeker van genoten. (Sorry trouwens voor mijn afgebladerde nagellak, ik zie het nu pas haha.)

Gratis haar producten, daar wordt toch ieder meisje happy van? Ik in ieder geval wel, en deze shampoo was ook erg fijn! Mijn haar ging er lekker van glanzen en werd zijdezacht, om maar even in de shampoo-reclame termen te blijven. En de fruittella (wie at deze ook al kind?)in het zakje maakte het helemaal af (-; 

En dan het klapstuk van de goodiebag -dit is ZO GAAF!!- een gratis fotoshoot! Ik moest wel een beetje lachen omdat mijn vader fotograaf is en eigenlijk hij dit als cadeau krijgt, maar hier zegt toch niemand nee tegen? Mijn vader heeft niet altijd tijd om in een professionele studio foto's te maken en hier kan dat wel mee, dus errug blij mee!!

Reactie plaatsen

Reacties

Malou | Blonde Blossom
6 jaar geleden

Wat een leuke goodiebag! Dat armbandje vind ik heel mooi, en de fotoshoot, zoooo gaaf! X