Hello 2017

2016 Was een goed jaar voor mij. Het jaar waarin ik in een nieuwe, hele leuke klas terecht kwam, nieuwe vrienden maakte, en veel leuke ervaringen opdeed, zoals WEMEP en samenwerkingen op bloggebied. Ik heb het gevoel dat ik 2016 als het ware door gedanst ben, alles ging gewoon lekker soepeltjes. Afscheid nemen van dit jaar deed ik dan ook liever niet, maar ik heb gelukkig ook grote plannen voor 2017! Hier deel ik er vijf.

 

- Roemenië: in mei 2017 zal ik met 25 schoolgenoten Engels les geven aan leeftijdsgenoten in Roemenië. Spannend, maar ontzettend gaaf!

- MEP: Ook dit jaar zal ik weer deelnemen aan MEP, dit keer doe ik zelf echt mee, in plaats van journalist te zijn. Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe rol binnen de simulatie en heb er vooral heel erg veel zin in! http://wemep.eu/

- Blog: Ja ook in mijn blog wil ik weer gaan groeien! Een bloggersmeeting staat nu hoog op mijn lijstje, gevolgd door bloggers evenementen en samenwerkingen.

- Sweet 16: Dit jaar word ik zestien en daar hoort natuurlijk een feestje bij. Wat dat precies  wordt is nog niet helemaal duidelijk, maar ik heb er nu al zin in!

- Zomervakantie: Deze zomer gaan we naar het Spaanse eiland Gran Canaria. Supermooi eiland, met veel plaatsen om mooie foto's te maken. Verwacht dus maar een boel outfit posts rond de zomervakantie (-;

 

Heb jij leuke plannen voor 2017?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rivka
6 jaar geleden

Boek voor mij ook even cran canaria