Inspiratie

Hey iedereen,

Ik was net een boek aan het lezen (On Life), toen ik mij bedacht dat ik nou bijna nooit een typische blogpost plaats. Zo'n post waarin je vertelt over wat je hebt meegemaakt, gezien of gedacht. Maar dit boek gaf me de inspiratie omdat maar wel eens te doen. Dit voelt een beetje raar om zo te schrijven, het is net alsof ik in een dagboek schrijf dat iedereen zo gaat lezen. Maar goed, laat ik maar gewoon beginnen.

 

Het is nu (opent de kalender in haar Iphone) dinsdag 12 juli, zomervakantie, een regenachtige dag in het nog steeds mooie Frankrijk. Normaal zou ik nu al lang een of ander project zijn gestart, om de verveling maar tegen te blijven gaan, maar gek genoeg geniet ik er nu intens van dat ik rustig een blogpost kan schrijven terwijl ik helemaal niks hoor, behalve het getik van mijn laptop en wat typische natuurgeluiden die niet afkomstig zijn van een 'relaxing 8 hours nature sounds'-video op YouTube. Niet dat ik er zelf ook maar een beetje in geloof dat ik dat langer dan een minuut volhoud, maar dat is dan toch al een minuut meer dan de Luna die ik kende. - Staart even voor zich uit, bedenkend wat ze nu zal gaan schrijven-

 

 En het moment van complete innerlijke rust is alweer voorbij, lekker geloofwaardig nu, mijn geklets over het intens genieten van stilte, haha. Ik krijg opeens gewoon een flinke dosis sterke wil om jullie te vertellen wat mij inspireert, en aangezien dit toch een persoonlijke blogpost moet worden, ga ik maar lekker op mijn gevoel in en laat ik deze post een totaal andere wending nemen.

De vijf dingen waar ik op dit moment inspiratie van krijg:

1. lezen

Lezen, maar ook het kijken van een goede film, brengt me in no time in een totaal andere wereld en sfeer. Er komt dan een hele andere, soms nieuwe, kant van mij naar boven waar ik dan weer lekker mee expirimenteer. Vaak brengt dit me op nieuwe ideeën.

2. instagram

Wie mijn op mijn persoonlijke instagram volgt (@lunapicturesxx) weet dat ik een echte instagramlover ben. Ik post heel veel, gooi ook heel veel weer weg, om maar een feed te krijgen waar ik helemaal gelukkig van word. Maar niet alleen de perfecte feed is een motivatie om steeds maar nieuwe foto's te posten. Het zo mooi mogelijk vastleggen van een bijzonder moment en dat delen met de wereld vind ik gewoon het leukste wat er is. En of dat nou is door middel van een YouTube video, een blogpost, een liedje of een foto, dat maakt me eigenlijk niet uit. Het verschilt wel per fase welke methode ik het meest gebruik. Nu is dat vooral met beeld, dus video of foto.

3. de natuur

Oh oh, wat een cliché toch weer. Ik denk dat dit niet iets is waar ik veel bij kan toelichten, go out there en ervaar het zelf, zou ik zeggen.

4. zomervakantie

Het gevoel dat ik helemaal niets moet en totaal kan ingaan op waar ik op dat moment zin in heb geeft me toch echt verdomd veel inspiratie. Daarbij, de nieuwe plekken en mensen geven je natuurlijk ook inspiratie.

5. grote voorbeelden

Ik geloof er in dat je er niet slechter maar beter van wordt als je tegen mensen opkijkt, iets wil bereiken wat de ander al heeft maar jij niet. Is dat jaloezie? Nee, niet per se. Jaloezie is als je het geen wat de ander heeft en jij wilt, de ander niet meer gunt. Maar als je je maar bedenkt dat de ander een leermeester is die jouw kan leren hoe je je doel kunt bereiken, denk ik dat je er alleen maar beter van wordt. Volg je me nog? Hier een lijstje met mijn grote voorbeelden:

- Blog:  www.Yente.nl

- Youtube: D is for dazzle

- Foto's: Mijn vader (hij is een fotograaf) en heel veel mensen op instagram

- Uiterlijk: Op dit moment Amanda Seyfried

- Levenshouding: Simone Keukelaar 

Zo, en nu ga ik al die inspiratie maar eens even omzetten in iets moois, dat zal ik later vast nog wel met jullie delen.

Xx! -blogmeisje

 

Wat inspireert jou?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.