Mijn dag en wat fotootjes

Wat een bijzondere dag. Ik werd wakker met een grote energie en besloot daarom weer te beginnen met hardlopen. Superfijn zo 's ochtends in de natuur. Vervolgens moest ik me snel even omkleden en taart halen voor wel heel bijzonder bezoek: mijn juf van groep 1. Ze was mijn lievelingsjuf, vond mij een hele leuke leerling, en na dat jaar hebben we altijd contact gehouden door middel van brieven.

Vandaag kwam ze dus op bezoek en ze gaf mij wat ze van haar eerste salaris had gekocht: een camera. Ze gaf het aan mij omdat ik een aantal jaar terug had geschreven dat ik zo van fotograferen hield. Ik vind het echt heel bijzonder dat ze dat heeft onthouden en dat ze deze bijzondere camera nu aan mij geeft.

Toen ze weg was moesten we (papa, mama, broertje en ik) snel wat eten naar binnen schuiven want we gingen naar de verjaardag van twee kennissen. Ze hebben een kast van een huis, je zou er bijna in verdwalen. Het is echt prachtig, en mooi ingericht. En nu ben ik dan weer lekker in mijn bedje. Ik heb door de dag wat foto's gemaakt, ook gewoon wat van mezelf want daar had ik zin in, haha. Veel kijkplezier!

 

Knuffelzz!!


Het knuffelige feestbeest (die heel moeilijk op de foto te krijgen is)

Diepzinnig staren

Kunstzinnige sfeerimpressie ;-P

portretje

glas in lood in het dak(!)

Dakterras + uitzicht

Gezelligheid (niet van mij)


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.