Mijn Weekend

Aangezien ik de afgelopen drie dagen ziek ben geweest en dus niets heb kunnen posten heb ik een boel te vertellen. Niet over de dagen dat ik ziek was natuurlijk, maar vooral over mijn weekend. Ik leef nog steeds op beschuitjes en thee en lig met een dekentje op de bank, maar een beetje schrijven lukt al wel weer, dus hier komt een verslagje over mijn weekend:

Zaterdag zijn mijn vader en ik naar het strand gegaan, wandelen, koffie drinken ect. Dat koffie drinken ect. gedeelte speelde zich af in een gezellig strandtentje: 'Hart Beach'. Heerlijke taarten, prima cappuccino en een sfeervolle inrichting. Op het strand was het een beetje frisjes maar al prima om lekker uit te waaien. Echt druk was het niet, op een paar wandelaars, sporters en surfers na. En wij, de koffiefanaten.

Vervolgens ging ik naar mijn nichtjes, gezellig.Voor de rest heb ik die dag eigenlijk niet heel veel zinnigs gedaan, ik begon me al niet heel goed te voelen. Zondag gingen we even langs bij een gezinnetje in de straat waar mijn moeder en ik een nachtje zullen oppassen. Even wat praktische dingetjes doornemen.

Eenmaal thuis voelde ik me niet erg goed en 's nachts bleek dat ik koorts had; damn ziek dus. Een heel seizoen Unbreakable, tien beschuitjes, en een boel geslaap later zijn we dan hier, ik die een blog schrijft, nog steeds met een warm hoofd maar weer tot wat meer in staat dan voorheen. Wat is jouw favo food als je ziek bent? Kippensoep, crackers.. Let me know!!

 

Knuffelz!!
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.