Netflix

Wie heeft het niet? Het maakt niet uit hoe rot je dag was, onderuitgezakt popcorn etend naar je scherm kijken hoe het verder gaat met PLL maakt het leven altijd een beetje beter. Hier lees je mijn top 5 Netflix-series:

 

 

1. How I Met Your Mother

Ik ging deze serie kijken omdat praktisch iedereen er manisch over was. En ik nu ook. De zoektocht van Ted Mosby naar ware liefde is zowel super hilarisch als romantisch, en soms emotioneel. Ik heb nog nooit zo erg gelachen om een serie, absoluut mijn nummer 1.

 

2. Jane the virgin

Aangeraden door een vriendin, en wat een geweldige serie. Het ene drama naar het andere, zonder dat het een hele 'zware' serie is, aangezien humor ook een grote rol in de serie speelt. Zeer goede cliffhangers en daardoor superverslavend.

 

3. Drop dead diva

De allereerste serie die ik keek op Netflix, over het model met het perfecte leventje (Deb) die na een auto-ongeluk in het lichaam van de forse advocaat Jane belandt. In de serie volg je  hoe Deb/Jane dealt met haar verleden en werkt aan haar toekomst, met alles wat daar bij komt kijken. De serie is heel grappig, romantisch en spannend. Love it.

 

4. Unbreakable

Deze serie is een serie zoals je ze niet vaak zult tegenkomen. De makers leek niets te gek, wat leidde tot een van de meest rare verhaallijnen die ik ooit heb gezien. Kimmy heeft 15 jaar in een bunker geleefd en gaat nu het echte leven weer in. Ze heeft een hele onbevangen houding in alles en leert steeds meer bij over hoe het leven (helaas) echt werkt, terwijl ze geniet van haar vrijheid en nieuwe mensen leert kennen. Ik moest even aan de humor wennen, maar uiteindelijk was ik dan ook hier aan verslaafd.

 

5. Full House

Ik ben pas net aan deze serie begonnen, terwijl het de oudste serie is van allemaal. De serie gaat over een gezin die na de dood van de moeder het leven zo goed mogelijk probeert te leiden, met hulp van 2 ooms, die geen ervaring hebben met kinderen. De humor spreekt me erg aan en de kindjes zijn adorable. Van deze serie vind ik het heerlijk een aflevering te kijken na een drukke dag, als ik iets luchtigs en hersenloos wil. Ik vind de serie niet verslavend maar wel superleuk!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.