Nog heel eventjes

"Concentreren Luna, focussen." Het zinnetje dat de afgelopen week zo vaak door mijn hoofd heeft lopen roepen en zo weinig effect heeft gehad. Buiten golfte de hitte door de lucht, helder blauwe zomerlucht, en dansten kinderen met losse jurkjes en slippertjes. Vrijheid is zo dichtbij dat ik in mijn hoofd allang verlost ben van werkstukken en proefwerken, deadlines en stress. Maar niets is minder waar, en mijn agenda laat me dat elke ochtend weer eventjes weten. De drukte op school is intens, wat afwisselend zorgt voor lichte paniekaanvalletjes en leerafwijkendgedrag. Goede combi, ja ik weet het. Ik heb zin om duizend mooie woorden te lezen, honderden rolletjes leeg te schieten, liedjes te zingen, doelloos te tokkelen op mijn gitaar en mooie lijntjes te schetsen. Ik heb gewoon zo veel zin om weer heel veel tijd te besteden aan creatieverig zijn dat het kriebelt, en ik kan nog niet krabbelen. Nog 13 hele dagen niet.

Maar ik ben eigenwijs en krabbel af en toe toch een beetje, wanneer ik een gaatje kan vinden in die overvolle dagen. Kijk jij ook mee naar de plaatjes die ik schoot op de momenten dat ik eigenlijk met mijn neus in de boeken had moeten zitten?

Hang on guys, nog heel even!

X Luna

__________________________________

Reacties

oma fiederelsje
6 jaar geleden

he ik zit weer eens naar je blog te kijken.spannende foto's en fijn dat je niet gesmolten bent in die hitte.wij ook nog net niet het was 30 gr. in de kamer en 32 in de bijbouw pf blij dat 't nu minder is xxx je oma. Zal ik het opa ook maar laten zien?

Reactie plaatsen