Hi sunshine

De winterjassen hangen nog aan de kapstok en de warme chocolademelk zijn we nog helemaal niet zat, maar toch droom ik alweer een beetje weg bij de gedachte aan een warm zonnetje. Aangezien de kledingwinkels alweer vol hangen met kleding voor het nieuwe seizoen, kreeg ik helemaal zin om inspiratie op te doen voor nieuwe, zonnige outfits. Pinterest en instagram zocht ik grondig door, en na een tijdje kwam ik terecht op het instagram-account van Nina. Van haar outfits werd ik zo vrolijk dat ik besloot haar te vragen een leuke, lente-achtige, post te maken! Hopelijk halen jullie er net als ik, een beetje inspiratie uit.

Luna

 

Even voorstellen:

Hi iedereen!

Ik ben Nina, en ik ben 14 jaartjes oud. Ik ben een meisje dat dol is op fashion! Ik vind het zo leuk om er mee bezig te zijn dat ik een Instagram account heb waarop ik fashion en lifestyle foto's plaats. Jullie kunnen mij vinden onder de naam @ninareports .
Ook ben ik bezig met het starten van een blog, dus houd zeker mijn Instagram in de gaten voor meer informatie.

 

@blogmeisje vroeg mij of ik het leuk zou vinden om een OOTD POST te willen maken voor haar blog! Dit leek mij erg leuk, dus ik heb een outfit uitgekozen en ben ik daarna de stad in gegaan om foto’s te maken. 

How to: outfit samenstellen

 

Als ik een outfit moet uitzoeken start ik met het kiezen van een eyecatcher, in dit geval  mijn gele Zara rokje.  Als ik dat heb gedaan, kijk ik wat ik er bij kan dragen, ik koos het zwart wit gestreepte Primark truitje.
Vervolgens trek ik het setje aan om te kijken of het echt leuk staat. Ik vond het erg leuk, maar er miste nog iets. Na een grondige zoektocht door mijn kledingkast zag het zwarte leren H&M jasje!
Toen mijn outfit klaar was moest ik alleen nog schoenen uitzoeken… Ik vond mijn zwarte Nike sneakers en deze combineerden goed met de andere kledingstukken van mijn outfit. Ik was erg tevreden over mijn outfitje, ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden!

 

OOTD details:

 

ROK: ZARA
TRUITJE: PRIMARK
LEER JASJE: H&M
SCHOENEN: NIKE
LANGE JAS: H&M


Reactie plaatsen

Reacties

Iris
6 jaar geleden

Ahw zoo leuk!!

Talore
6 jaar geleden

Superleuk! Nien proud of you ?