Hi sunshine

De winterjassen hangen nog aan de kapstok en de warme chocolademelk zijn we nog helemaal niet zat, maar toch droom ik alweer een beetje weg bij de gedachte aan een warm zonnetje. Aangezien de kledingwinkels alweer vol hangen met kleding voor het nieuwe seizoen, kreeg ik zin om inspiratie op te doen voor nieuwe, zonnige outfits. Pinterest en instagram zocht ik grondig door, en na een tijdje kwam ik terecht op het instagram-account van Nina. Van haar outfits werd ik zo vrolijk dat ik besloot haar te vragen een leuke, lente-achtige outfit post te maken! Hopelijk halen jullie er net als ik, een beetje inspiratie uit.


'Fol' gourmet popcorn

'Fol' is een schattige popcorn store in o.a Amsterdam, waar hele bijzondere popcorn wordt verkocht. Van chocolade tot bacon, het aanbod is heel groot en uniek.


Amsterdam

Vandaag ging ik met mijn vader naar Amsterdam. Ik ben er voor zover ik mij kan herinneren nog nooit geweest, dus ik keek mijn ogen uit! Met mijn camera in de aanslag en een zonnebril op mijn hoofd leek ik een echte toerist.


Er was eens...

Hebben jullie dat ook? Een plek die je gelijk meeneemt naar een hele andere wereld, terwijl het helemaal niet zo ver verwijderd is van de realiteit? Een soort plek waardoor je in een sprookje leeft als je er bent.


Dipje en een atelier

Vandaag was zo'n dag... Ik werd wakker, bleef uren besluiteloos mijn instagram door scrollen en zat om twee uur nog steeds in pyama te bedenken wat ik met mijn leven moest.


Starbucks: Top 5 favoriete drankjes

Wat een cliché, maar het is echt waar: Ik ben een groot Starbucks-lover. Ik ben er meer te vinden dan in welk ander café dan ook en inmiddels heb ik al heel wat drankjes achter de kiezen. Vandaag vertel ik jullie mijn top-5 Starbucks drankjes:


Mijn Weekend

Aangezien ik de afgelopen drie dagen ziek ben geweest en dus niets heb kunnen posten heb ik een boel te vertellen. Niet over de dagen dat ik ziek was natuurlijk, maar vooral over mijn weekend.