Pakketjesavond

Hey iedereen,

Ik lig nu al twee dagen ziekjes op de bank en ik begin me een beetje te vervelen. Hoe leuk is het dan om opgefleurd te worden met pakketjes? Van de schattige insta-shop @sieradenvancarlott lag er deze avond een pakketje op de deurmat. De inhoud deel ik met jullie!


Ben ik de enige die het altijd leuk vind om het hele openingsproces van een unboxing mee te kijken? Dan voelt het toch wat meer alsof je zelf ook een cadeautje opent. Ik kan je vertellen dat het maken van deze foto wel een proef was voor mijn geduld. Eerst viel de camera uit, toen was de kaart vol en daarna moest ik mijn adres op de envelop nog onscherp zien te krijgen... En dat alles terwijl ik zo graag mijn pakketje wilde openen. Ach ja, dat is nu eenmaal het leven van een blogger. En zo erg is dat leven nou ook weer niet (-;

Maar dan mocht de envelop toch eindelijk open. Dit vind ik misschien wel het leukste moment van pakjes openen: Je ziet net een klein stukje van wat er in zit, maar nog net te weinig om te kunnen begrijpen wat het is. En, wat denk jij? Wat zit erin?

Een choker! Had je het goed geraden? Ik vind het ontzettend schattig verpakt en de 'for you' sticker geeft het pakketje echt een persoonlijke touch. De choker is er een gemaakt van een zwarte veter met een oude munt in het midden. Ik vind hem heel erg mooi, maar foto's zeggen in dit geval meer dan woorden, dus hier zijn wat kiekjes!

Ook een choker of ander sieraad bestellen? Dat kan! Via:

-@sieradenvancarlott op insta

- sieradenvancarlott@gmail.com

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Insta shop @sieradenvancarlott

Reactie plaatsen

Reacties

Luna
6 jaar geleden

Ooh haha dankjewel!

Malou
6 jaar geleden

Het is @sieradenvancarlott, zag ik op Instagram. Leuke choker is dit zeg! X