Pistache

Al een jaar of vier huppel ik Den Haag rond, lerend, lachend, koffie drinkend. Mooie gekke tradities ontstaan, maar zo ook routines. Veel te veel Starbucks ontbijtjes heb ik de afgelopen jaren verorberd, en de uren die ik in de Huiskamer heb gespendeerd zijn niet meer op mijn handen en tenen te tellen. Tijd voor een nieuw plekje om te leren, te lachen, en koffie te drinken. Inspiratieloos denk ik heel Den Haag door, maar kom op niets. 'Hotspots Den Haag', type ik in. Daar popt een tentje op mijn scherm dat ik eigenlijk al wel eens heb gezien, maar omdat het net buiten het centrum ligt, nog nooit ben geweest. Pistache. Toch maar even doen dan. Lekker wandelen, nu hoeven we toch nog geen zware rugzakken mee te zeulen. Kom Milka, laten we gaan.

Interior

De naam van de koffietentje komt in het hele interieur terug, pistache-kleur is in elk detail doorgevoerd. Het geeft een natuurlijke vibe, maar de houten warme en stoelen maken het ook erg gezellig. Speelsheid is ook een van de dingen die terug te zien is in het interieur. Aan iedereen is gedacht, met kleurpotloden en tijdschriften, knusse hoekjes en goede werkplekken aan het raam. Al met al een knusse eigentijdse hotspot om te zien. 

The foods

De menukaart heeft wederom voor iedereen wat te bieden, en ook met veganisten is rekening gehouden. Al is de menukaart niet eindeloos lang, alles wat je bestelt is echt lekker. Van de tosti (van Milka), tot de suebite en home made lemonade, alles was heer-lijk. 

Waarom Pistache?

Pistache werkt eigenlijk heel goed voor elke gelegenheid. Om bij te kletsen, om huiswerk te maken, zelfs voor een business meeting lijkt me deze plek geschikt. De sfeer is kalm, toch gezellig. Bovendien is de ligging erg leuk, pal naast de paleistuin. Bij Pistache kun je dus ook terecht om een kopje koffie te drinken na een kleine wandeling.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.