#sleepy

Wat is dit nou weer voor een foto?, denk je. Gekke hoek, maar een half gezicht en #nomakeup at all. Maar er zit een verhaaltje achter. Gisteravond keek ik in mijn bed de foto's van pakjesavond nog eens terug op mijn camera. Ik fotografeer vrij veel en daarom is mijn camera bijna in mijn hand gegroeid; ik houd hem standaard op een bepaalde manier vast, dezelfde manier als waarmee ik foto's maak.

Dus je raadt het al, ik druk per ongeluk op het knopje, de camera flitst, ik schrik me dood. Maar het resultaat van de bewogen foto van mijn dekbed was eigenlijk nog best artistiek. Dus, besloot ik, laat ik eens wat "selfies" proberen te maken met mijn camera. Reminder: Ik lag in bed, geen make-up, haren wild en door de war, pyjama aan en het was compleet donker. Vrij onmogelijk om mooie foto's te maken in deze omstandigheden vermoedde ik, maar dit viel heel erg mee. Nee het zijn geen 'modellenfoto's'. Ze zijn niet perfect maar wel lekker puur en spontaan.

Ik vond het eindresultaat kunstzinnig en dat is ook de reden dat ik ondanks alle imperfecties die er te zien zijn, de foto's lekker op mijn blog gooi. Daarbij daag ik jou ook uit hetzelfde te doen! Je zult verrast zijn door het resultaat (op een positieve manier dan) (-; Laat het me even weten als je ook wat gave foto's hebt kunnen maken. Veel plezier met het kijken van mijn fotootjes!

xx Luna

 


Zzzz..... Slaap lekker!

Reactie plaatsen

Reacties

Liz
6 jaar geleden

Vooral die laatste zwart witte vind ik leuk! Grappig die spontane foto's hihi! ❤