Starbucks: Top 5 favoriete drankjes


Wat een cliché, maar het is echt waar: Ik ben een groot Starbucks-lover. Ik ben er meer te vinden dan in welk ander café dan ook en inmiddels heb ik al heel wat drankjes achter de kiezen. Vandaag vertel ik jullie mijn top-5 Starbucks drankjes:

 

1. Cappuccino met een shotje caramel

Cappuccino is by far het door mij meest bestelde drankje bij Starbucks, vaak in de ochtend als ik op de tram moet wachten. Niet te sterk, heel gewoon maar daardoor juist oh zo lekker. Het shotje caramel geeft net wat extra's en ook fijn; het is niet al te duur. Ik weet de prijs niet meer precies maar volgens mij iets rond de 3,70.- . Voor Starbucks begrippen best te doen. 

 

2. Caramel cream

 Deze milkshake-achtige drank bestel ik graag als het wat warmer is en ik zin heb om eens lekker uit m'n dak te gaan. In het drankje is weinig (of geen) koffie te bespeuren, maar dat maakt het niet minder lekker. Zeker een aanrader als je eens zin hebt in iets anders dan koffie.

 

3. Pumpkin Spice Latte

Grote kans dat je hier wel eens van gehoord hebt, want onder de youtubers en bloggers was dit drankje heel populair, en terecht. Heel bijzonder en superlekker. Wel jammer dat ie er maar weinig is, anders zou ik hem regelmatig over de toonbank laten gaan.

 

4. Muntthee

Muntthee is niet echt een aanrader als je gaat voor de Starbucks specialiteiten want muntthee is vrijwel overal hetzelfde, maar dat maakt het niet minder lekker. Een aanrader als je een echte thee-liefhebber bent of als je er gewoon fancy instagram-foto's van wilt maken, want dit drankje ziet er wel errug mooi uit.

Goedkoper alternatief: een zakje munt kopen (dit kun je vaak bij de groenteboer krijgen, 1 zakje munt = 1,50.- ) en nou ja, de rest spreekt wel voor zich. Heel lekker met honing.

 

5. Caramel Macchiato

Een wat luxere variant op de Caramel Cappuccino, ook wat duurder, maar wel heel lekker.
 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.