Vliegeren en tenten bouwen

Na mijn Engels vandaag te hebben afgemaakt (heel eerlijk, niet heel fijn wakker worden als je gelijk aan de slag moet), Kellogg's cornflakes (weet je nog?) te hebben gegeten en mijn dagelijkse ochtend routine te hebben volbracht ging ik naar mijn buurmeisje om tenten te bouwen en te vliegeren.

Kindjes laten je toch altijd weer zien wat echt belangrijk is, dat kleine dingen ook gewoon zo leuk kunnen zijn. Camera's mogen niet in mijn kamer, zei ze. Je mag straks wat foto's van me maken, nu gaan we eerst de tent afmaken. Zo, duidelijk. Maar ze had wel gelijk.

Alhoewel ik fotograferen echt heel leuk vind is het ook goed om het leven soms te bekijken door je eigen ogen in plaats van door een cameralens. Gewoon even van het moment genieten en niet alles vastleggen voor later, want later is dat moment alweer voorbij.Maar goed, na de beloofde paar foto's toen de tent af was  gingen we dus vliegeren, en heel erg, maar ik ben het echt verleerd. Dat hele touw in de knoop en we kregen hem niet langer dan vijf seconden de lucht in. Nou ja, we hebben wel lol gehad.

Wat deed jij voor spelletjes toen je klein was? Let me know!

 

Knuffelzz!Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.