Vrijdag 15 april

Na een lange schoolweek is vrijdag toch altijd wel de dag waar ik het meest naar uitkijk. Na schooltijd gingen mijn vriendinnen en ik picknicken in het park. Iedereen bracht iets mee, maar aangezien ik niet zo'n keukenprinses ben, was chips mijn simpele alternatief. Geen probleem, bleek achteraf, want niemand had zich echt uitgesloofd behalve Olin, die een hele salade tevoorschijn toverde.

Na het picknicken gingen we een ijsje halen bij 'Mado', simpelweg omdat deze zaak het meest dicht in de buurt zat. Mistake.  Het ijs leek van een soort jelly materiaal, alsof ze gummybears hadden gesmolten en daarna weer hadden bevroren, nee ik ben geen fan.

Na het ijsje gingen we naar 'De Huiskamer', een tentje boven Den Haag Centraal zoveel mogelijk ingericht als een huiskamer, zoals de naam al zegt. Naast Starbucks, is 'De Huiskamer' mijn favoriete plekje in Den Haag Centraal. Je kunt er zowel gezellig bijkletsen als werken, de inrichting en sfeer zijn geweldig, je hebt een leuk uitzicht over Centraal en het eten en drinken is heerlijk (ik raad vooral de karamel cappuccino aan). 

 

Toen we naar 'De Huiskamer' liepen kwamen we langs de station piano, tenminste zo noemen wij het. Het is een piano die midden in het station staat, en iedereen mag er op spelen. Superleuk. Vandaag stond er een grote groep meerstemmig te zingen, zo gaaf! Er kwamen steeds meer mensen bij, het was heel leuk om te zien. In 'De Huiskamer' hebben we nog wat gedronken en vervolgens ging ik naar huis om te eten en een film te kijken (Erin Brockovich). Echt heel leuk, zeker kijken, je kunt hem o.a vinden op Netflix. Wat is jouw lievelingsfilm? Let me know!!

 

Knuffelz!!Kleine sfeerimpressie 'De Huiskamer'


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.